Газонокосарка Husqvarna LC 353VI (9670695-01) - самохідний апарат з двигуном бензинового типу і потужністю 2600 Вт / 3,5 л.с. Робоча ширина пристрою більше півметра, що дозволяє швидко обробляти великі ділянки саду. Висота скоса вибирається в діапазоні від 20 до 75 мм.

Головна особливість моделі полягає в електростартері, який без зайвих маніпуляцій запускає і вимикає двигун з одного руху рукоятки. Передбачено два варіанти стрижки трави: з викидом назад або в великий 60-літровий травозбірник, якщо немає бажання збирати скошену траву самостійно. Також в газонокосарці Хускварна LC 353VI передбачена опція мульчування (ретельного подрібнення і покриття грунту з метою добрива) при установці додаткового ножа і мульчирующей заглушки.

Незважаючи на відносно невелику вагу в 34 кг, косарка з легкістю долає перешкоди, а робота на ухилах ще зручніше - використовуйте задній привід, щоб вручну не штовхати пристрій вперед. М'яка рукоятка регулюється в декількох напрямках, оптимально під зростання і потрібний кут, при необхідності складається. Малюнок протектора на шинах забезпечує міцне зчеплення із землею і прохідність в складних місцях, бампер з ударостійкого пластику захищає газонокосарку від механічних пошкоджень. Дека з композитного матеріалу не схильна до корозійних змін, навіть у тих областях, де не покрита фарбою.

Газонокосарка Husqvarna LC 353VI орієнтована як на індивідуальних користувачів, так і комерційні підприємства. Для тих хто береже свій час, цінує комфорт і сучасні технічні рішення. Купити Хускварна LC 353VI - значить отримати гідний апарат з дворічною гарантією для косіння трави та підтримання порядку на садовій території.

Особливості газонокосарки Husqvarna LC 353VI (9670695-01):

INSTART - електричний стартер. Запускайте двигун, потягнувши за ручку, і зупиняйте його - відпустивши ручку.
Легкість регулювання швидкості руху відповідно до ваших потреб і станом газону.
Надійний і легкий корпус, розроблений для максимальної продуктивності.
Рукоятка з м'якою накладкою встановлена ​​під кутом для оптимального комфорту і ергономіки.
Для спрощення зберігання і транспортування. Коли рукоятка зафіксована в складеному положенні, оператор може підняти і перенести газонокосарку за рукоятку.
Травосбірник блокуючий пил, запобігає потраплянню пилу в обличчя оператора.
Легка і зручна регулювання висоти стрижки однією рукою.
Швидка і проста регулювання ручки в 2-х положеннях.
Компактний травосбірник забезпечений мішком для захисту від пилу. Легко видалити і замінити завдяки широкому отвору і опорної ручці на верхній частині колектора.

Купити Husqvarna LC 353VI Ви можете у нас за найкращою ціною.
Артикул для замовлення 9670695-01


Параметри Газонокосарок
Боковий викид ні
Вага, кг 34,0
Висота обробки, см 20-75
Матеріал корпусу пластик
Мульчування опція
Об'єм травозбірника, л 60,0
Потужність, к.с. 3,53
Потужність, кВт 2,6
Регулювання висоти зрізу 6 ступенів
Самоходна так
Тип Бензинові
Ширина обробки, см 53,0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Captcha

Газонокосарка Husqvarna LC 353VI (9670695-01)

  • Виробник: Husqvarna
  • Модель: 9670695-01
  • Кількість на складі: Знятий с виробництва
  • 23 499 грн.