• Газонокосарка Husqvarna LC 356AWD (9614102-92)

Газонокосарка бензинова Husqvarna LC 356AWD (9614102-92) має повний привід. Це сприяє відмінній маневреності і прохідності навіть на ділянках з нерівностями або ухилами. Двигун Honda GCV 160; 3.2kW / 4.3hp з функцією спрощеного запуску відрізняється надійністю. Три режиму зрізу трави: збір в травозбірник, викид в сторону і мульчування. Ніж CrownCut забезпечує чистоту косіння. Система TwinControl дозволяє регулювати швидкість руху агрегату будь-якою рукою. Матерчатий травосборник об'ємом 68 л не вимагає частого спустошення. Ергономічні рукоятки з м'якими накладками забезпечують комфортну роботу.
Ніж CrownCut має інноваційну конструкції, що забезпечує неперевершені чистоту зрізу і якість мульчування.
Twin Control - подвійне управління вмиканням приводу коліс, дозволяє легко регулювати швидкість руху газонокосарки будь-якою рукою.
Повний привід (AWD) поліпшує зчеплення на нерівних, мокрих і слизьких поверхнях і на схилах.
Три системи стрижки, об'єднані в одному судовому обладнанні. Виберіть один з трьох режимів - збір трави, BioClip (r) або викид трави в сторону.
Трава розрізається на дрібні швидко розкладаються частини і повертається на газон як добриво, також підвищуючи стійкість газону до посухи.
Дозволяє використовувати цю газонокосарку для обробки великих газонів.
Рукоятка з м'якою накладкою встановлена ​​під кутом для оптимального комфорту і ергономіки. У рукоятку інтегрована функція контролю присутності оператора, що підвищує легкість і зручність використання.
Коли рукоятка зафіксована в складеному положенні, оператор може підняти і перенести газонокосарку за рукоятку.
Регульована по висоті рукоятка створює комфортне робоче положення. Легкість регулювання швидкості руху відповідно до ваших потреб і станом газону. Потужний двигун Honda з легким запуском. Штуцер для поливального шланга полегшує очищення ріжучої деки. Приєднайте шланг, включите воду, запустіть двигун, і ви отримаєте очищену деку. Для досягнення оптимальних результатів очищайте деку відразу після використання.

Артикул для замовлення 9614102-92

Параметри Газонокосарок
Боковий викид є
Вага, кг 39,5
Висота обробки, см 38-108
Матеріал корпусу сталь
Мульчування є
Об'єм двигуну, см 160,0
Об'єм травозбірника, л 68,0
Потужність, к.с. 4,35
Потужність, кВт 3,2
Регулювання висоти зрізу 9 ступенів
Самоходна так
Тип Бензинові
Ширина обробки, см 56,0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Captcha

Газонокосарка Husqvarna LC 356AWD (9614102-92)

  • Виробник: Husqvarna
  • Модель: 9614102-92
  • Кількість на складі: Знятий с виробництва
  • 25 999 грн.